Városi programok

TÁRLATLÁTOGATÁS

Kívánják felfedezni a romantikus utcájú város szépségeit? Kvalifikált idegenvezetők mutatnak be nemegy műemléket és érdekességet, közelíthetik nemcsak az érdekes történelmet, de a figyelemre méltó város jelent is.
Egyedi és csoportos városnézést kínálunk, tématikus rámérettel, vagy testre szabott, különböző nyelven (cseh, német, angol, francia, spanyol, olasz, orosz, jappán, magyar és további). Közelebbi információk és foglalás érdekén lépjenek kapcsolatba az Infocentrummal - Tájékoztatási központtal Český Krumlov a info@ckrumlov.cz-en vagy hagyják magukat inspirálni a www.ckrumlov.cz/info.

Fedezze fel Český Krumovot „saját veszélyen"

Audioguide

Sétáljanak és ismerjék meg a várost „saját veszélyen" időtervük alapján. Az Audioguide segítségével, amely biztonságosan hozzávezet a legérdekesebb városi műemlékekhez, felfedezik Český Krumlov szépségeit és titkait.

Fedezzék fel Český Krumlovot a sokarcú várost

Az óváros nyomán

Hagyják magukat elbűvölni a girbe-görbe utcácskákkal, fedezzék fel az elrejtett zeg-zugokat. Szívjanak magukba élményeket, információkat, tekintsék meg Český Krumlov építészeti gyöngyeit, hagyják magukat szórakoztatni szellemtörténetekkel az évszázadokon keresztül itt éllő „polgárokról". 

Ismerjék meg a várost az éjj palástja alatt

Český Krumlov éjjeli látogatása alatt megismerhetik a város titokzatos szépségét, középkori legendákat, alkimistákról és kísértetekről szólló történeteket. 

Ahol sör főződik ott jól élődik ...

Az egyórai látogatás alatt megismerkedhetnek a 400 éves sörgyár történelmével és fejlődésével, megkóstolják a helyi Eggenberg márkájú sört, tájékozódnak nemcsak a középkori Krumlovban élő emberek életéről , sorsáról, de arról is miért volt és ma is a legkedvencebb ital a sör, hol volt belőle Český Krumlovban a legtöbb megidva.  

Vízen szárazlábbal

Szokatlan szemszögből kínálja Český Krumlovot megnézni a Vltaván (Moldván) közlekedő fa tutaj. A 12 személyes úszótest 2 tagú legénysége bitosítja be, hogy az egész út folyamán száraz marad a lábuk. 

Grafitbánya

Eredeti grafitbánya Český Krumlovban felkínálja az igényesebb látogatóknak az unikumos montán turistika múzeumát. A grafitbánya látogatása a családi kirándulás ideális tartalmává válhat. 

Kicsiknek

Nemcsak a felnőtt látogatók, de a gyermekek is megszeretik Český Krumlovot. Játszóterek, Meseház, marionett muzeum, viaszfigura vagy a kínvallatás múzeuma, kastélyi macik és sok más...Český Krumlovban határozottan nem fognak unatkozni sem Önök sem a gyerekek.